Lenovo telefoni odlaze, ALI...

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo telefoni odlaze, ALI...

Od sada ćete moći da kupite jednu drugu marku telefona.

Lenovo se ne povlači iz smartfon biznisa, naprotiv! Lenovo samo sprovodi svoj plan odranije, da nastavi na smartfon tržištu samo pod imenom Moto. Dakle, Lenovo telefoni neće odmah nestati sa tržišta, niti će se ulovi tokom, pre ili prodaje za vlasnike Lenovo telefona promeniti, oni će ostati isti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali će Lenovo uređaje na mobilnom tržištu polako zameniti Moto.

Moto brend će ovih dana imati svoju premijeru u Srbiji, o čemu ćemo vam pisati kad za to dođe vreme, ali da znate da je i to u planu.

S druge strane, "skroman" smartfon rast u odnosu na prethodni i kvartal od prošle godine naterao je Lenovo da reaguje i promeni nešto nabolje.

Moto je u svakom slučaju u poslednje vreme predmet pohvala i željno se očekuje svaki novi model, pa ovaj poslovni potez kompanije Lenovo ne može biti loš.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.



Izvor: Moto

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.