Lenovo prima porudžbine za 4K monitor

Izvor: ITsvet.com, 26.Maj.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo prima porudžbine za 4K monitor

Lenovo je krenuo sa primanjem porudžbina za njihov prvi 4K monitor koji nosi oznaku ThinkVision Pro2840m i za koji treba izdvojiti $800. Ovaj 28-inčni monitor dostupan je preko Lenovo Web sajta, dok se isporuka očekuje u narednih pet nedelja. Video sa 4K rezolucijom prikazuje 3840 x 2160 piksela slike, što je četiri puta više u odnosu na trenutne 1080p monitore ili TV aparate visoke definicije. Isporuka ThinkVision Pro2840m modela prvobitno je planirana za april, međutim, Lenovo je imao određenih poteškoća u pribavljanju 4K panela, što je dovelo do odlaganja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Acer 28 inčni 4K monitor sa Nvidia G-Sync

Izvor: ITsvet.com, 26.Maj.2014

U današnje vreme kada kupujete monitor mnoge opcije su vam otvorene. Sada su i 4K monitori postali veoma dostupni iz jednog veoma dobrog razloga – svakim danom postaju sve dostupniji. Kompanija Acer je najavila XB280HK, svoj prvi ikada 4K monitor koji koristi prednosti NVIDIA G-SYNC tehnologije. Ovaj...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.