Lenovo predstavio tablet od neverovatnih 27 inča

Izvor: Kurir, 08.Jan.2013, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo predstavio tablet od neverovatnih 27 inča

LAS VEGAS - Kompanija Lenovo predstavila je na CES sajmu novi tablet uređaj. Nazvali su ga „IdeaCentre Horizon Tablet PC“, a poseduje ekran od 27 inča i težak je 6,8 kilograma.

Na njemu istovremeno može da radi više osoba, odnosno podržava do deset prstiju u istom trenutku. Koristi Windows 8 kao operativni sistem, a može da se podigne na stalak ili položi i koristi kao tablet uređaj.

Poseduje i džojstike za igranje igrica, a sklopili su ugovor sa Electronic >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Arts i Ubisoft kompanijom, tako da će korisnici moći da igraju EA „Monopoly“ i ubisoftov “Draw Race 2.”

Među problemima sa ovim proizvodom je baterija, koja nakon isključenja iz utičnice traje samo tri sata, a cena od 1.600 dolara čini ga mnogo skupljim od klasičnih uređaja slične namene.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.