Lenovo na prvom mestu

Izvor: ITsvet.com, 19.Mar.2010, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo na prvom mestu

Sudeći po izveštaju TBR (Technology Business Research) Lenovo je top 1 brand po zadovoljstvu korisnika u segmentu biznis klase notebook računara. Ovako dobar razultat bazira se na dobrim osobinama Lenovo računara u kritičnim oblastima kao što su kvalitet hardvera, pouzdanost i telefonska podrška. Jačanje pozicije Lenova na skali zadovoljstva korisnika objašnjava se otpornošću Lenova na silazne trendove koji su uticali na konkurenciju, posebno u poslednjih šest meseci. Lenovo uspešno drži liderske pozicije u pogledu kvaliteta hardvera, pouzdanosti i usluge tehničke podrške.
Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lenovo prenosivi racunari broj jedan po zadovoljstvu korisnika po istrazivanju TBR

Izvor: Economy.rs, 19.Mar.2010

Sudeci po izvestaju TBR (Technology Business Research) Lenovo je top 1 brand po zadovoljstvu korisnika u segmentu biznis klase notebook racunara. Ovako dobar razultat bazira se na dobrim osobinama Lenovo racunara u kriticnim oblastima kao sto su kvalitet hardvera, pouzdanost i telefonska podrska.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.