Lenovo Yoga tablet 10 HD+

Izvor: ITsvet.com, 24.Feb.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo Yoga tablet 10 HD+

Mobile World Congress se održava u toku ove nedelje a Lenovo je predstavio naslednika originalnog Yoga tableta – Yoga Tablet 10 HD+. Ovaj uređaj odlikuje 1920 x 1080 ekran, 1.6GHz Snapdragon procesor kao i Android 4.3. Među ostalim specifikacijama su 2GB RAM-a, do 32GB skladišnog prostora, 8MP kamera sa zadnje i 1.6MP kamera sa prednje strane. Tu su i 3G, Bluetooth 4.0, G-senzor kao i Dolby Advanced Audio. Yoga Tablet 10 HD+ nudi veliki broj različitih režima rada, laku izmenu između Hold, Tilt i Stand režima, a uz njega se isporučuju i „DOit“ aplikacije dizajnirane za razmenu, sinhronizaciju i zaštitu podataka na uređaju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HP predstavlja Pavilion x360 laptop

Izvor: ITsvet.com, 24.Feb.2014

HP je najavio HP Pavilion x360, niskobudžetni konvertibilni PC računar sa ekranom osetljivim na dodir koji odlikuje šarka koja omogućava okretanje od 360 stepeni, pa je ovaj laptop moguće koristiti i kao tablet. Da bi korisnicima olakšalo povezivanje na internet bez potrebe za Wi-Fi mrežom, HP...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.