Lenovo IdeaCentre B520

Izvor: ITsvet.com, 30.Jul.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo IdeaCentre B520

Lenovo je predstavila all-in-one računar koji će biti dobra ponuda za kupce koji ne vode preterano računa o cenama. U pitanju je model IdeaCentre B520 koji uključuje multitouch ekran i NVIDIA 3D Vision mogućnost obezbeđenu od strane GeForce GT 555M grafičke kartice. Ovaj računar pokreće Intel Core i7 procesor koji je uparen sa 4GB sistemske meorije. Računar takođe poseduje hard drive kapaciteta 2GB, ali nudi i opcioni SSD upgrade koji obećava potpuno pokretanje računara za 20.5 sekundi. Ostale opcije ovog računara uključuju HD web kameru, integrisani 5.0 kanalni audio sistem kao i opciju za unapređenje miša koji može igrati ulogu kontrolera pokreta za igranje.
Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi PIXMA foto štampači

Izvor: ITsvet.com, 31.Jul.2011, 09:55

Kompanija Canon je predstavila dva nova foto štampača, PIXMA MG5320 all-in-one i PIXMA iP4920 inkjet. Prvi model omogućava onima koji imaju upload-ovane fotografije bilo na Canon Image Gateway ili Picasa Web albume da ih štampaju bežičnim putem korišćenjem PIXMA Cloud Link kada se izvrši podešavanje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.