HP Eliteook vs Lenovo ThinkPad

Izvor: ITsvet.com, 17.Maj.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP Eliteook vs Lenovo ThinkPad

Današnje tržište nam donosi veliki broj ultratnakih laptop računara, tablet uređaja ili smart telefona. Kompanije koje se konstantno nadmeću su između ostalog i HP i Lenovo, sa svojim EliteBook i ThinkPad linijama prenosivih računara. Ovoga puta pomenute kompanije donose dva interesantna laptop računara koji bi mogli da budu direktni konkurenti, ali je činjenica da je tržište laptop računara toliko veliko i da obe kompanije uživaju dobar glas na njemu tako da će i EliteBook 8460p i ThinkPad L420 sasvim sigurno zabeležiti dobru prodaju. Oba modela poseduju 4GB sistemske memorije sa podrškom do 8GB kao i hard drive kapaciteta 320GB.
Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HP Eliteook vs Lenovo ThinkPad

Izvor: LaptopSvet.com, 18.Maj.2011, 10:38

Današnje tržište nam donosi veliki broj ultratnakih laptop računara, tablet uređaja ili smart telefona. Kompanije koje se konstantno nadmeću su između ostalog i HP i Lenovo, sa svojim EliteBook i ThinkPad linijama prenosivih računara. Ovoga puta pomenute kompanije donose dva interesantna laptop...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.