Google predstavio projekat Tango

Izvor: Baguje.com, 21.Feb.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google predstavio projekat Tango

Iako je Google prodao Motorolu Lenovu, to ne znaci da je prodato sve iz Motorole, kao što smo i opisali kada smo pisali tu vest. Ono što Google nije prodao možda vredi mnogo više nego cela Motorola, ali za cifru ćemo sačekati verovatno nekoiko godina. Naime, Google je juče predstavio projekat pod nazivom Tango na kome radi ATAP tim iz Motorole a u pitanju je prototip pametnog telefona koji ima u sebi ugrađen 3D skener.
Dakle, pametni telefon sa nečim sličnim što koristi Microsoft Kinect dodatak za Xbox konzole. Kako bi vam bilo jasnije o čemu se radi, predlažem da pogledate video klip ispod:

Post "Google predstavio projekat Tango" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 21. 02. 2014.
Kategorije: Google | Tagovi: 3d, kinect, motorola, tango

Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

Google Project Tango - pametni telefon koji 'vidi' u prostoru

Izvor: Economy.rs, 22.Feb.2014, 03:11

Google je predstavio poslednji u nizu projekata pod nazivom Project Tango - pametni telefon sa senzorima koji može da prati poziciju telefona u 3D okruženju, sa mogućnošću prikazivanja mape i okruženja oko telefona.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.