ST: Rok za legalizaciju 31. mart

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ST: Rok za legalizaciju 31. mart

Rok za popisivanje nelegalno izgrađenih objekata istekao je još krajem novembra prošle godine, ali lokalne samouprave nisu završile posao.

To je razlog zbog koga su dobile novi rok, do 31-og marta, da popišu sve nelegalne objekte. Kako bi se taj posao ubrzao, biće zaposleno dodatnih 899 ljudi, od čega 10 u opštini stara pazova. Prema procenama, na teritoriji te opštine je dve do tri hiljade nelegalnih objekata.

Nadležni ističu da građani ne treba da brinu da će im objekti biti srušeni i da je sadašnji postupak legalizacije jednostavniji i znatno jeftiniji od prethodnih.
Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.