Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Jan.2024, 11:08

Srpska deca iz Severne Makedonije poklonila Vučiću sliku sa božićnim pozdravom

BEOGRAD – Deca srpske nacionalnosti iz Severne Makedonije, koja borave u poseti Beogradu povodom božićnih praznika, poklonila su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sliku sa božićnim pozdravom “Hristos se rodi”, uz čestitanje Badnjeg dana i Božića predsedniku i celom srpskom rodu. U posetu Srbiji došlo je 32-oje dece iz Skoplja, Bitolje, Kumanova i Tetova. Angela Antevska […]
Vest Srpska deca iz Severne Makedonije poklonila Vučiću sliku sa božićnim pozdravom objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

VUČIĆ OD DECE IZ SEVERNE MAKEDONIJE DOBIO DIVAN POKLON: "Predsedniče, godinama ste pomagali svima u regionu, bili tu kada je bilo najteže" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024

Prelep gest dečice iz našeg bratskog naroda...Deca srpske nacionalnosti iz Severne Makedonije, koja borave u poseti Beogradu povodom božićnih praznika, poklonila su predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sliku sa božićnim pozdravom "Hristos se rodi", uz čestitanje Badnjeg dana i Božića predsedniku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.