Požar kod železničke stanici u Kumanovu, prekid saobraćaja kod granice sa Srbijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod železničke stanici u Kumanovu, prekid saobraćaja kod granice sa Srbijom

U blizini železničke stanice u Kumanovu je danas izbio veliki požar, zbog čega je u prekidu saobraćaj kod graničnog prelaza "Tabnovce" između Severne Makedonije i Srbije .

Kako je javila Televizijia Telma, gori više stotina drvenih pragova koji su nedavno izvađeni s pruge jer su oštećeni kada se prevrnuo teretni voz.

Železnički pragovi su namazani katranom zbog čega se širi gust dim i nepodnošljiv miris, a požar gasi više desetina vatrogasaca s osam protvpožarnih vozila.

Iz kumanovske vatrogasne jedinice kažu da ne postoji opasnost od širenja požara, koji je izbio nešto posle 17 časova.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prekid železničkog saobraćaja između Srbije i Severne Makedonije zbog požara

Izvor: RTS, 12.Avg.2019

. Na putu u blizini železničke stanice u Kumanovu danas je izbio požar, zbog čega je u prekidu železnički saobraćaj između Severne Makedonije i Srbije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.