Ovo je ubica koji je zaklao i opljačkao ženu u Ohridu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je ubica koji je zaklao i opljačkao ženu u Ohridu (FOTO)

Za nepuna dva dana makedonska policija je otkrila i uhapsila monstruma koji je 20. februara u Ohridu zaklao, a zatim opljačkao penzionerku Spasu Bojosku (67). Nezapamćeni zločin je izvršio Josip Kuzmanovski, iz Kumanova, koji se pre pola godina doselio u Ohrid. On je živeo u istoj zgradi, sprat iznad stana ubijene žene, sa kojom se poznavao.

Odmah nakon zločina, Kuzmanovski je pobegao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kumanovo, a odande je pokušao da napusti Makedoniju, ali ga je policija na vreme locirala i uhapsila.

Spasa Bojoska je ubijena u svom stanu u zgradi broj 31 u ulici Galičica. Josip je prvo zaklao svoju komšinucu, a potom je opljačkao.

Beživotno telo majke pronašla je njena ćerka. Pošto joj majka ceo dan nije odgovarala na telefonske pozive, ćerka je otišla do nje - i umalo se nije onesvestila. Majka joj je u lokvi krvi, mrtva ležala na podu u predsoblju, a ceo stan je bio ispreturan. Odmah je pozvala policiju, koja je nakon uviđaja konstatovala da se zločin dogodio u periodu između 11.30 i 19.25 časova.

Foto: Facebook/josip kuzmanovsk

Policija je istog dana saopštila da je tada još nepoznati lopov ušao u stan žene i zadao joj nekoliko udaraca nožem u predelu vrata, glave i tela. Kada se uverio da je žena mrtva, hladnokrvo je pretražio sve sobe, a zatim neprimetno napustio stan, pri tom zaključavši ulazna vrata iza sebe.

Komšije iz zgrade broj 31 još uvek su u šoku. Oni svedoče da su se ubica i žrtva poznavali. Josip Kuzmanovski, koga opisuju kao veoma čudnog i agresivnog čoveka bez zanimanja i posla, često je posećivao Spasu i od nje na zajam tražio novac jer je znao da prima nemačku penziju, a pošto joj sin radi u Nemačkoj, verovao je da baka ima puno para.

Foto-montaža: Profimedia/imageBROKER, pixabay.com

Predpostavlja se da je i u ponedeljak posetio Spasu i tražio novac na zajam, a kada ga je onda odbila, Josip ju je krvnički iskasapio.

Pre nego što je pobegao iz stana Spase i Ohrida, ubica Josip Kuzmanovski je, kako se priča u čaršiji, bacio nož i ukradene pare, oko 10.000 evra, u kontejnere u centru grada, koji su danas bili oblepljeni policijskim trakama.

(D.J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NOVI DETALJI ZLOČINA U OHRIDU: Komšinicu onesvestio vodovodnom cevi, pa je zaklao (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2017

Josip Kuzmanovski (37) iz Kumanova, koji se pre šest meseci doselio u Ohrid, svoju komšinicu u zgradi broj 31 u ulici Galičica, Spasu Bojosku ( 67 ) ubio je zbog 3.200 denara (oko 50 evra). On ju je onesvestio sa metalom vodovodnom cevi, a potom zaklao sa velikim kuhinjskim nožem...Dosadašnjom policijskom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.