Oglasilo se tužilaštvo o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao Đorđe David

Izvor: B92, 21.Jan.2024, 17:09

Oglasilo se tužilaštvo o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao Đorđe David

Tužilaštvo Severne Makedonije oglasilo se o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kumanova, u kojoj je učestvovao i Đorđe David i u kojoj je stradala jedna osoba, a više je povređeno.

Prema prvim informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

"Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'Opel insignia' srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula", navodi se u saopštenju tužilaštva, prenosi Telegraf.

Kako se dodaje, izdat je nalog za obdukciju stradale žene, ali i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama.

"Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode", dodaje se u saopštenju.

"Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije", priča Đorđe za Grand i nastavlja:

"Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom", ispričao je pevač, između ostalog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oglasilo se tužilaštvo o nesreći u kojoj je učestvovao Đorđe David

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2024

Tužilaštvo Sjeverne Makedonije oglasilo se o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kumanova, u kojoj je učestvovao i muzičar Đorđe David i u kojoj je stradala jedna osoba, a više je povrijeđeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.