Zvezde režiraju film o raku dojke

Izvor: B92, 30.Mar.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde režiraju film o raku dojke

Dženifer Aniston i Demi Mur nalaze se među zvezdama koje će režirati film o raku dojke "Project Five" televizije Lifetime.

"Project Five" činiće pet kratkih filmova koji će se baviti posledicama raka dojke. Na filmu će raditi i Ališa Kiz i Pati Dženkins.

Film će se "uz humor i dramu baviti posledicama raka dojke i njegove dijagnoze na veze i način na koji žene vide sebe, tragajući za snagom, utehom, medicinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkrićima i lekom", navela je Dženifer Aniston.

Glumica će biti i izvršna producentkinja filma, zajedno sa Martom Kaufman, koja je radila na njenoj seriji "Prijatelji".

Rediteljka petog dela filma još nije odabrana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.