Zavisnost od narkotika koštala ga karijere - Ovog glumca žene su obožavale, u jeku popularnosti NESTAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 14:38

Zavisnost od narkotika koštala ga karijere - Ovog glumca žene su obožavale, u jeku popularnosti NESTAO

Bio je najveća nada srpskog glumišta.
Glumac Nebojša Bakočević tokom osamdesetih i početkom devedesetih godina ostvario je veliku popularnost, a mnoge devojke ludele su za njim.
Međutim, u jeku popularnosti odjednom je doneo odluku da se povuče iz sveta glume i javnosti. Svoju prvu ulogu je odigrao vrlo mlad, davne 1973. godine u jednoj epizodi "Pozorišta u kući", a potom su ubrzo počele da se nižu nove uloge.
Nakon više manjih uloga, u "Bošku Buhi" je igrao Dragutina Miloševića Čikala, da tada je tumačio sve važnije i veće uloge. Među najzapaženijima su one u "Zaboravljenima", "Kako je propao rokenrol", "Crnom bombarderu"...
Glumac je važio za jednog od najlepših koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.