Vučić: Konačno da neko napravi film o mestu našeg najvećeg stradanja

Izvor: B92, 21.Feb.2021, 10:08

Vučić: "Konačno da neko napravi film o mestu našeg najvećeg stradanja"

Film koji je digao veliku prašinu u evropskoj, pa i svetskoj javnosti, "Dara iz Jasenovca" prikazan je sinoć na nacionalnoj televiziji, a nakon emitovanja retko ko je ostao ravnodušan.

Ovog jutra svoj komentar na film imao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično:

"Dopao mi se film "Dara iz Jasenovca", težak je, ali je važno da konačno neko napravi film o mestu našeg najvećeg stradanja".

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali ovo filmsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostvarenje koje govori o zločinima koji su vršeni nad srpskom decom u logoru Jasenovac za vreme Drugog svetskog rata.

"Ovo je toliko jezivo. Tužno. Tragično", "Zašto Srbe? Zato što su Srbi", "Istina je bila još užasnija"... samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.