Vodimo vas na predstavu Vitez Koja u velikoj akciji

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na predstavu "Vitez Koja u velikoj akciji"

Akademija 28 spremila nam je bogat kulturni program u za vikend koji je pred nama. Tako u subotu i nedelju možete uživati u predstavama za najmlađe.

Nedelja, 11.03.2018. u 12 časova

Crtani lik koji ne smemo zaboraviti vratio se na velika pozorišna vrata Akademije 28! Ovoga puta on spasava princezu Milu koju je u svom dvorcu zatočio Crni Vitez Bole. Njegovo veličanstvo kralj, Milin otac, zbog toga će okrenuti dobro poznati broj Viteza Koje, najhrabrijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i najplemenitijeg viteza u kraljevstvu i zamoliti ga da spasi njegovu kćerku. Kao i uvek, Vitez Koja će se odazvati pozivu i zajedno sa svojim vernim drugarom Mlatom Zamlatom krenuti u veliku akciju. Da li će uspeti da oslobodi princezu i da na viteškom turniru pobedi Crnog Viteza, saznaćete na velikoj sceni Akademije 28!

Produkcija: Teatar 78 i Akademija 28

Igraju: Biljana Mitrović, Dejan Stojaković, Milan Pajić, Vladimir Popović

Uzrast: 3+ godina; Trajanje: 55 minuta;

Subota, 10.03.2018. u 17 časova

Autorski tim koji je sa velikim uspehom priredio hit predstavu „Lepotica i Zver", a koju je videlo preko 10.000 gledalaca, ovaj put će nas obradovati novom akcionom dečijom avanturom „Ostrvo s blagom"! Zašto su pirati Džoni Meduza i Frenki Fleka, od najmoralnijeg borca za pravdu Moralesa, oteli lepu Kroasanu i odveli je na mistično ostrvo Madona di Tortiljo? Kakvo iznenađenje ih čeka na tom ostrvu? Da li je priča o zakopanom blagu istinita? Da li će Morales uspeti da spase Kroasanu? Sve ovo, a i mnogo više, ćete saznati i naučiti u novoj predstavi „Ostrvo s blagom"!

Igraju: Biljana Mitrović, Dejan Stojaković, Ammar Mešić, Nikola Simić, Anka Milenković

Uzrast: 3-12 godina; Trajanje: 50 minuta;

Nedelja, 11.03.2018.  u 16 časova

U jednoj brezovoj šumi u malenom selu živi neobična i vesela praseća porodica Radić – sestra Lola i njena braća Lole i Bole. Sestra Lola kao okretna, vedra i preduzimljiva uvek je brinula o svojoj braći. Braća nisu bila baš toliko vredna, voleli su po ceo dan da leškare, igraju igrice i rade samo kada su bili prinuđeni. Međutim, jednog dana porodici Radić stiže pismo od njihove rođake Zoke koje ih je poprilično uznemirilo. Saznali su da u šumu stiže čuveni vuk Vule Vulkano, a to znači da je nevolja na pomolu. Kako će se veseli Radići snaći u ovoj situaciji? Da li će se udružiti i uspeti da nasamare strašnog vuka Vuleta saznaćete samo ukoliko posetite Akademiju 28, jer, ko se boji vuka još?

Produkcija: Trupa Zozo

Igraju: Ružica Rutić, Đorđe Pantović, Huanita Lakić, Milan Veljković, Marija Demirović

Uzrast: 3-9 godina; Trajanje: 45 minuta;

Karte za sve dečije predstave mogu se kupiti na biletarnici Akademije 28 svakog radnog dana od 12 do 20 časova, kao i vikendom sat vremena pre početka predstave. Cena karte za sve dečije predstave je 400 dinara, za grupne i organizovane posete mogući su popusti, a samo deca do tri godine ne plaćaju kartu.

Dobrodošli na Dečiju scenu Akademije 28!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.