Tradicionalni koncert učenika muzičke škole u Vrbasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalni koncert učenika muzičke škole u Vrbasu

Učenici i nastavnici Osnovne muzičke škole u Vrbasu, održali su tradicionalni novogodišnji koncert, na kome su se predstavili učenici svih razreda. Koncert održan u bioskopu "Jugoslavija" prvi put je humanitarnog karaktera.

Preko stotinu učenika Muzičke škole iz Vrbasa pevali su i svirali novogodišnje pesme koje su sami odabrali. Ove godine odlučili su da sav novac prikupljen na tradicionalnom novogodišnjem koncertu utroše na kupovinu igračaka za decu smeštenu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odeljenju pedijatrije Opšte bolnice u Vrbasu.

Uz pesme horova i dečjih pevačkih grupa, publika je uživala i u numerama solista i kamernih grupa na klaviru, tamburici, harmonici, violini, gitari i klarinetu. Na bini bioskopa Jugoslavije uz učenike muzičke škole iz Vrbasa nastupe su izveli i učenici isturenih odeljenja iz Srbobrana, Zmajeva i Savinog Sela.

Human gest nije prošao nezapaženo, pa su nastavnici i učenici osim brojnih donacija na poklon dobili nov instrument od graditelja tamburice iz Savinog Sela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.