TO SMEĆE OD FILMA SU MI UVALILI Sramne uloge poznatih glumaca zbog se kaju i oni i PUBLIKA KOJA IH JE GLEDALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 08:19

"TO SMEĆE OD FILMA SU MI UVALILI" Sramne uloge poznatih glumaca zbog se kaju i oni i PUBLIKA KOJA IH JE GLEDALA

Ovo sigurno niste znali...

Postoje uloge u filmovima koji bi svi voleli da zaborave - i gledaoci i glumci u kojima su njima igrali.

Robert Dauni Džunior - "The Singing Detective" (2003)

A post shared by Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr) on Feb 20, 2020 at 8:35pm PST

Robert Dauni Džunior u ovom filmu glumi lika koji ima kožnu bolest, leži u krevetu, a u paranoičnoj glavi mu se priviđa mnogo toga. Potpuni fijasko filma najbolje se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video na bioskopskim blagajnama, na kojima je inkasirao  punih 330.000 dolara i žestoko podbacio. U filmu igraju i Mel Gibson i Kejti Holms, ali ni dobra glumačka postava nije uspela da izvadi situaciju.

Robert de Niro - “Dirty Grandpa” (2016)

A post shared by Sir Robert De Niro (@robertdenirofan) on Jul 23, 2020 at 4:19am PDT

Robert De Niro je pred kraj karijere istinski imao nekoliko promašaja, ali najveći je, za sada, film “Dirty Grandpa”. Radnja filma vrti se oko dedice imena Dik, koji želi ponovo da izlazi i provodi se, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi advokat Džejson, kojeg tumači Zak Efron i kojeg očekuje venčanje sa verenicom, za koju deda smatra da nije pravi izbor za njega. Ovaj film se često nalazio na listama najgorih, a mnogi su se pitali šta je to njemu trebalo.

Hali Beri - Catwoman (2004)

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on May 19, 2020 at 3:56pm PDT

Ironično ili ne, ali u jednom od nagjorih filmova svih vremena, Hale Beri je ostvarila svoju najpoznatiju ulogu. Hale je i sama rekla da je u pitanju “smeće od filma koje su joj uvalili”.

- Svi oko mene su govorili - devojko, nemoj to da radiš, to će biti kraj tvoje karijere, ali ja sam pratila svoju intuciju i film je napravio mizeran proboj. Ali, iako je bio promašaj za mnoge, za mene nije. Upoznala sam toliko važnih ljudi i zaradila sam toliko novca koji je zauvek promenio moj život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.