Skarlet Johanson se prisetila bizarne audicije: Ulogu joj i pored svega ukrala poznata koleginica

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 08:11

Skarlet Johanson se prisetila bizarne audicije: Ulogu joj i pored svega "ukrala" poznata koleginica

Jedna od najpoznatijih glumica današnjice, Skarlet Johanson, u nedavnom intervjuu za "Entertainment Tonight", prisetila se bizarnih audicija kroz koje je prošla na početku karijere, a među njima je bila audicija za film "Gravitacija" iz 2013. godine, u režiji Alfonsa Kuarona.

"Napravila sam probno snimanje za film "Gravitacija", u kojem je Sandra Bulok fantastična, ali sam morala da obučem svemirsko odelo i da se pretvaram da lebdim u svemiru, iako sam samo sedela na stolici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kacigom“, rekla je Johanson.

Inače, "Gravitacija" je vizuelno zapanjujući naučnofantastični triler koji je zaradio preko 720 miliona dolara širom sveta i smatra se jednim od najboljih Kuaronovih filmova. Film je osvojio čak sedam Oskara, uključujući i onog za najbolju režiju, a za najbolju glumicu nominovana je i Sandra Bulok, koja je dobila ulogu za koju je konkurisala Johanson.

Osim što je izgubila ulogu u "Gravitaciji", Skarlet je ranije ove godine u intervjuu za Varieti otvoreno govorila o tome kako je izgubila ulogu Crne udovice u "Iron Man 2", koju je prvobitno trebalo da igra Emili Blant. Kada je Blant morao da odustane zbog problema sa rasporedom, Johansonova je dobila drugu šansu i ostavila je nezaboravan utisak kao Crna udovica.

Gubitak ovih uloga zamalo je doveo do toga da Johansonova odustane od glumačke karijere.

"Osećala sam se veoma frustrirano i beznačajno. Pitala sam se: 'Radim li pravi posao?'", rekla je glumica.

Johanson trenutno promoviše film Asteroid Citi reditelja Vesa Andersona u kojem igra glavnu ulogu. Asteroid Citi stiže u bioskope 23. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.