Selin Dion otkrila zašto se Džek nije spasao u Titaniku

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selin Dion otkrila zašto se Džek nije spasao u Titaniku

Prošle su 22 godine otkako je film "Titanik" prikazan u bioskopima, a rasprave o tome da li se Džek mogao popeti na vrata i spasti ne jenjavaju.

O tome je tokom gostovanja u "Tonight Showu" progovorila i pevačica Selin Dion, koja je otpevala naslovnu pesmu "My Heart Will Go On".

"Je li mogao da preživi?", pitao ju je Džimi Falon .

"Znaš da je to bilo jako davno? Nemoj me dovoditi u neugodan položaj. Što ako su nameravali da snime 'Titanik 2'?" našalila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pevačica.

Nakon što ju je Felon ipak malo pritisnuo, odgovorila je da se Džek nije popeo na vrata jer nije mogao.

"Ako pogledate malo bolje tu scenu, Rouz je mogla da bude mrtva ili toliko smrznuta da nije bila pri sebi. Osim toga, nije mu trebao poziv. Lik se nalazi u ledenom okeanu, možda je i on bio toliko smrznut da nije imao snage da se popne", rekla je pevačica.

Ova scena je toliko često komentarisana da su i samog reditelja Džejmsa Kamerona više puta pitali za nju.

"Da je preživeo, kraj filma ne bi imao nikakvog smisla. U filmu se radi o smrti i razdvajanju, on je morao umreti. Mislim da je budalasto raspravljati o tome 20 godina kasnije", rekao je Kameron u intervjuu za Veniti fer (Vanity Fair).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selin Dion otkrila zašto se Džek nije spasio u Titaniku

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2019

Prošle su 22 godine otkako je film "Titanik" prikazan u bioskopima, a rasprave o tome da li se Džek mogao popeti na vrata i spasti ne jenjavaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.