Roman Voltera Tevisa Damin gambit uskoro u prodaji

Izvor: B92, 09.Feb.2021, 13:47

Roman Voltera Tevisa "Damin gambit" uskoro u prodaji

Roman Voltera Tevisa Damin gambit uskoro će se naći u prodaji, u izdanju Vulkan izdavaštva. Prvi put je objavljen 1983. godine i od tada ne prestaje da oduševljava čitaoce širom sveta. Delo poznato po britkosti, inteligentnom stilu pisanja i jedinstvenim karakterima poslužilo je kao inspiracija za planetarno popularnu seriju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bestseler Njujork tajmsa Mreža šaputanja uskoro u prodaji

Izvor: Beta OMS, 10.Feb.2021, 13:44

Bestseler autorke Čandler Bejker Mreža šaputanja uskoro će biti objavljen, u izdanju Vulkan izdavaštva.Roman koji se bavi jednom od najaktuelnijih tema koje se tiču modernog društva i savremenog čovečanstva otkriće nam šta se desi kad se lanac ćutanja prekine. Grejs, Sloun i Ardi su prijateljice...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.