Recitatorska smotra na slovačkom jeziku 2. novembra u Studiju M

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recitatorska smotra na slovačkom jeziku 2. novembra u Studiju M

U organizaciji Radio-televizije Vojvodine, 2. novembra u 10 časova u novosadskom "Studiju M" (Ignjata Pavlasa 3) biće održana 46. radijska recitatorska smotra, na kojoj će se takmičiti učenici osnovnih i srednjih škola, kao i studenti.

Smotra je podržana od strane Matice slovačke u Srbiji, Nacionalnog saveta slovačke nacionalne zajednice i Asocijacije slovačkih pedagoga.

Organizaciju i program smotre koordinira Redakcija programa na slovačkom jeziku Trećeg programa radija RTV-a, a nastupe i interpretaciju će vrednovati stručna komisija koja će nagraditi najuspešnije takmičare.

Manifestacija je otvorenog tipa, a ulaz je besplatan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Javna radijska emisija na rumunskom jeziku u Studiju M

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019

Povodom obeležavanja sedamdeset godina od osnivanja Radio Novog Sada, redakcija programa na rumunskom jeziku će 3. novembra u 12 časova u novosadskom Studiju M (Ignjata Pavlasa 3) prirediti snimanje javne radijske emisije na rumunskom jeziku...U okviru programa nastupiće više od dvadeset afirmisanih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.