Izvor: Danas, 02.Feb.2023, 13:53

Rasprava Vučića i Lazovića: Ko krije predlog za Kosovo, a koga finansira Samoopredeljenje

Radomir Lazović, šef poslaničke grupe Zeleno levi poslanički klub, rekao je da se slaže da se Srbija nalazi u važnom trenutku i da je francusko-nemački predlog važan, ali je upitao Aleksandra Vučića, "zašto ste sakrili taj predlog", u raspravi u Narodnoj skupštini o Kosovu, kojoj prisustvuje i predsednik Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić: Nisam došao po blanko podršku, došao samo zbog građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na posebnoj sednici Skupštine Srbije na čijem je dnevnom redu izveštaj o pregovorima sa Prištinom od 1. septembra do 15. januara, da je došao u parlament da bi iskreno i otvoreno podelio sa svima šta nam kao narodu predstoji i sa čim se suočavamo,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.