Preslušajte novu Gozbu Džonija Štulića (YT)

Izvor: B92, 29.Jul.2013, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslušajte novu "Gozbu" Džonija Štulića (YT)

Muzička revolucija Branimira Štulića ne jenjava! Nakon juriša sa preko trista obrada narodnih i autorskih pesama poklonjenih obožavaocima preko njegovog AZRA YouTube kanala snimljenih tokom poslednjih godinu i po dana, Džoni sada predstavlja novi album "Gozba".

Na "Gozbi" se nalazi 15 pesama, a među njima i nova autorska - "Kraљević Marko". Kompletan album možete da preslušate isključivo na YouTube-u.

-Hladan vetar poљem piri

-Naizgled lijepa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

-Što si Leno na golemo

-Volim te kad pričaš

-Evo banke cigane moj

-Biser ambra (S. Sacher)

-Kipo

-Od љubov ne se bega

-Gluperde lutaju daleko

-Reket rol iz šume Striborove

-Ima dana kada ne znam šta da radim

-Ostavi me nasamo

-Kako si

-Tanka crna linija

-Kraљević Marko

Ekskluzivno za B92 početkom jula proslavljeni muzičar i osnivač Azre, Branimir Džoni Štulić, pričao je o je o tužbi protiv Plato Buksa i Kroacije Rekords, eventualnom povratku u muzički život, koncertu u Beogradu, srpskom pasošu, zlatnicima, "duševnoj boli".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.