Izvor: Beta, 05.Avg.2016, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac koji je igrao Velikog Lebovskog

Dejvid Hadlston, američki glumac, koji je igrao u čuvenom filmu "Veliki Lebovski" iz 1998. godine, preminuo je 85. godini u gradu Santa Fe, saopštila je njegova supruga.Sara Kepe izjavila je u četvrtak uveče da je Hadlston, koji je inače zbog visine i korpulentnosti igrao često mafijaše i robijaše, imao zdrastvenih problema sa srcem i bubtrezima."Veliki Lebovski" je ostvarenje braće Koena u kojem glume Džef Bridžiz, Džon Gudman i Džulijana Mur.Hadlston je ostao zapažen i u delu "1776" u produkciji Brodveja u kojem je glumio Bendžamina Frenklina.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo glumac koji je glumio Velikog Lebovskog

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2016

Dejvid Hadlston, američki glumac, koji je igrao u čuvenom filmu "Veliki Lebovski" iz 1998. godine, preminuo je u 85. godini u gradu Santa Fe...Njegova supruga Sara Kepe rekla je da je Hadlston, koji je zbog visine i krupne građe često igrao mafijaše i robijaše, imao zdrastvenih problema sa srcem...

Nastavak na N1 televizija...

Preminuo glumac iz filma "Veliki Lebovski" u 85. godini

Izvor: Blic, 05.Avg.2016

Dejvid Hadlston, američki glumac, koji je igrao u čuvenom filmu "Veliki Lebovski" iz 1998. godine, preminuo je 85. godini u gradu Santa Fe, saopštila je njegova supruga...David Huddleston, known for playing the titular role in ‘The Big Lebowski,’ has died https://t.co/bUxwqkAhGd pic.twitter.com/mtVFQFmyvU..Sara...

Nastavak na Blic...

Odlazak Velikog Lebovskog: Preminuo Dejvid Hadlston

Izvor: Story, 05.Avg.2016

Američki glumac Dejvid Hadlston, koji je igrao u čuvenom filmu "Veliki Lebovski" iz 1998. godine, preminuo je 85. godini u gradu Santa Fe, saopštila je njegova supruga..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.