PRVI SNIMAK SA SETA! Ovako izgleda Hoakin Finiks kao novi DŽOKER - naježićete se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI SNIMAK SA SETA! Ovako izgleda Hoakin Finiks kao novi DŽOKER - naježićete se!

Brutalno dobar!

Reditelj filma "Džoker" (Joker) Tod Filips objavio je kratki video-snimak u kojem fanovi najpopularnijeg negativca DC stripova mogu da vide kako glumac Hoakin Finiks izgleda pod maskom.

U kratkom video-materijalu, koji je reditelj objavio na svom profilu na Instagramu vidi se glumac kako stoji sa poluosmehom dok mu preko lica "prelazi" slika Džokera.

Camera test (w/ sound). Joker.

Објава коју дели Todd Phillips (@toddphillips1) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дана 21. Сеп 2018. у 10:00 PDT

Filips je pre nekoliko dana objavio da će Finiksov Džoker, koji se u filmu zove Artur, biti primetno drugačiji od onog originalnog iz stripa. Film pod nazivom "Džoker" (Joker), prati život Betmenovog najvećeg neprijatelja, kao i njegov razvojni put - od komičara do kriminalca.

Budžet filma je 55 miliona dolara, što je znatno manje od prethodnih Vorner Brosovih adaptacija. Najmanji budžet pre ovoga, držao je film "Čudesna žena" (Wonder Woman) sa 149 miliona dolara, dok je najveći budžet imao film "Liga pravednika" (Justice League) iz 2017. godine. Budžet ovog filma bio je 300 miliona dolara.

Uprkos najnižem budžetu film obećava, jer će se pored Finiksa u njemu pojaviti mnogi poznati glumci poput Roberta de Nira, Fransesa Konroja, Marka Marona i Zazi Bitz. U bioskopima se očekuje u oktobru 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.