Otvoren 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Naš poznati pesnik i akademik Matija Bećković otvorio je večeras 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga, a u ime zemlje počasnog gosta Maroka prisutne je pozdravio istoričar i pisac Abdulah Busuf.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren 63. Sajam knjiga

Izvor: Mondo, 21.Okt.2018

Naš poznati pesnik i akademik Matija Bećković otvorio je 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga...Do 28. oktobra, pod sloganom "Radost čitanja", na Sajmu će se predstaviti oko 1.000 izdavača iz zemlje i inostranstva...Bećković je istakao da je za njega Beogradski sajam najvažniji na svetu...

Nastavak na Mondo...

POČEO 63. BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA Bećković: Svenarodni praznik i crveno slovo u kalendaru srpske kulture

Izvor: Blic, 21.Okt.2018

Sajam knjiga u Beogradu je najvoljeniji sajam knjiga na svetu. Svenarodni praznik i novo crveno slovo u kalendaru srpske kulture.

Nastavak na Blic...

Iz Republike Srpske 52 izdavača na Beogradskom sajmu knjiga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2018, 11:04

Na 63. Međunarodni beogradski sajam knjiga iz Republike Srpske dolazi 52 izdavača koji će u sajamskim salama za promocije i na štandu predstaviti 111 izdanja. ..Deseti nastup Republike Srpske na Beogradskom sajmu knjiga obuhvatiće 55 programa u okviru kojih će biti predstavljeno 98 knjiga, monografija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.