Oštećen mural Nebojše Glogovca u Užicu, oglasio se vlasnik objekta

Izvor: B92, 01.Jul.2020, 12:01

Oštećen mural Nebojše Glogovca u Užicu, oglasio se vlasnik objekta

Prvi mural posvećen preminulom glumcu Nebojši Glogovcu pre dve i po godine oslikan je u Užicu, u Ulici Momčila Tešića je postalo simbol grada i tim činom čuvali su Glogovca od zaborava.Bar do pre nekoliko sati.

Danas, umesto lika našeg popularnog glumca, građani su mogli da vide ceradu na kojoj se vide reklamne poruke.

Na društvenoj mreži Fejsbuk, dok je većina iznenađena ovim činom i pitaju se kako je neko mogao to uradi, oglasio je i vlasnik ovog objekta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikola Damnjanović.

"Posto ljudima nije jasno. Ja sam vlasnik objekta, što znači da je objekat u privatnom vlasništvu. Takođe, na moje odobrenje je momak iz Zlakuse nacrtao mural sa napomenom da će se u dogledno vreme raditi fasda. I fasada će se raditi, trebalo je već ovog proleća. Kome nije jasno nešto slobodno može da mi se obrati, a ne da lupa sa dezinformacijama. Ako ste i vi toliko plemeniti dozvolite i vi da na vašem privatnom posedu uradi neko neki mural kao što sam i ja dozvolio na zidu kuće. Tri maloletnika su večeras zabeležena na sigurnosnim kamerama kako uništavaju reklamu, policija će već sutra to rešiti. Jer je već izlaženo na lice mesta".

Ono što se jasno vidi je natpis: "Sine, znaš kako se postaje šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže i … pobediš".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.