Optužuju ga za smrt žene koju je voleo: Imala je probleme i pre nego što smo se upoznali

Izvor: B92, 21.Sep.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužuju ga za smrt žene koju je voleo: "Imala je probleme i pre nego što smo se upoznali"

Jedna od najtužnijih priča u svetu šou-biznisa je svakako ona o životu Džima Kerija.

Glumac koji je nasmejao ceo svet, zapravo ima život ispunjen tragedijama i tugom. Od teškog detinjstva do patnje u kojoj živi danas. Nakon što se prošle godine predozirala njegova devojka Katriona Vajt, Keri do danas ne uspeva da pronađe mir.

Ona se predozirala njegovim tabletama protiv bolova, koje je on ilegalno nabavljao. To je zasmetalo četrdesetdevetogodišnjem sajentologu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marku Bruton koji je bio njen suprug, navodno samo zbog papira za vizu u SAD i koji ga je okrivio za njegovu smrt.

Džim je odlučio da više ne ćuti:

“Postoje trenuci u životu kada čovek treba da istupi i odbrani se od zla na ovom svetu. Neću dopustiti da me neko bezdušno iskorišćava zbog žene koju sam voleo. Katrionini problemi počeli su mnogo pre nego što smo se sreli. Nadam se da će ljudi prestati da iskorišćavaju njen tragični kraj i pustiti je da počiva u miru“, rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.