Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 15:31

Od kockice do olovke: Kako je jedan kiosk inspirisao 17 umetnika

Povodom inicijative da Lego napravi set Kioska K67, koji je od čuvenih kockica napravio Nikola Opačić, arhitekta iz Beograda, u Kuli u Cetinjskoj 15, biće otvorena izložba na kojoj će publika imati priliku uživo da vidite lego set “Yugoslav Kiosk K67”, kao i radove 17 umetnika iz Evrope, inspirisane ovom temom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako je dizajnerski evergrin Kiosk K64 inspirisao 17 umetnika: Od Lego kockica preko, skluptura i dukserica, do veza

Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 09:14

Izložba Kiosk stistem K67 – Od kockice do olovke” na kojoj će 17 umetnika iz Evrope i bivše Jugoslavije predstaviti publici na koje sve načine ih je inspirisao dizajnerski evergrin bivše zajedničke države, biće otvorena 29. februara od 19 sati u Kulturnom centru Kula u Cetinskoj 15 i trajaće...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.