OTIŠLA ZA ĆERKOM Preminula holivudska glumica Debi Rejnolds, majka Keri Fišer

Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠLA ZA ĆERKOM Preminula holivudska glumica Debi Rejnolds, majka Keri Fišer

Holivudska glumica Debi Rejnolds, koja se proslavila ulogom u filmu "Pevajmo na kiši" preminula je u 85. godini, samo dan nakon što je umrla i njena ćerka, takođe glumica Keri Fišer.

Rejnoldsova je preminula nekoliko sati pošto je primljena u bolnicu u Los Anđelesu, najverovatnije posle moždanog udara.

Vest o smrti Debi Rejnolds objavio je njen sin, Tod Fišer.

"Ona je sada sa Keri", rekao je on, dodajući da je smrt ćerke bila previše za Rejnoldsovu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prenosi AP.

Njena ćerka Keri Fišer preminula je od posledica srčanog udara.

Debi Rejnolds je glumila u desetak filmova zajedno sa Džinom Kelijem, Frenkom Sinatrom, Tonijem Kertisom, Donaldom O'Konorom, Fredom Asterom i Dikom Van Dajkom.

U jeku karijere, Rejnoldsova je bila u žiži javnosti kada je njen suprug, pevač Edi Fišer, započeo ljubavnu aferu sa glumicom Elizabet Tejlor.

Rejnoldsova i Fišer su se razveli 1959. godine, a on se potom oženio sa Tejlorovom.

Isticala je da je njena životna filozofija da uvek ima "petogodišnji plan".

"Izguram današnji dan i onda se ne nerviram pet godina. Uvek zamišljam veliki tunel i na kraju tog tunela svetlo. Znam da mogu da stignem do tog svetla i za to će mi trebati pet godina. Prošla sam kroz mnogo takvih tunela. Uvek pokušavam, nikada se ne predajem", rekla je Debi u intervjuu 2010. godine.

Meri Frensis Rejnolds rođena je 1. aprila 1932. godine. Kompanija "Vorner braders" joj je nadenula ime Debi.

Glumica Keri Fišer, poznata po ulozi princeze Leje u "Ratovima zvezda", preminula je pre dva dana u 60. godini, nekoliko dana nakon što je pretrpela snažan srčani udar tokom transatlantskog leta.

Fišer je prethodno pozlilo na letu od Londona do Los Anđelesa i po sletanju je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu.

Američki mediji su izvestili da je imala težak srčani udar.

Keri Fišer se u Los Anđeles vraćala iz Londona gde je promovisala svoje memoare.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umrla glumica Debi Renolds, majka Keri Fišer

Izvor: VOA, 29.Dec.2016

Holivudska glumica Debi Renolds, koja se proslavila ulogom u filmu "Pevajmo na kiši," preminula je u 85. godini, samo dan nakon što je umrla i njena ćerka, takođe glumica Keri Fišer.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.