OPET JE BUKA U MODI Disciplina kičme svira u bašti SKC-a

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET JE BUKA U MODI Disciplina kičme svira u bašti SKC-a

Čuveni beogradski sastav "Disciplina Kičme" održaće koncert 28. maja (20.30) u bašti Studentskog kulturnog centra u Beogradu.

- Nije jubilej, nije proslava rođendana, ovo je samo veliki koncert najmonolitnije rok pojave na ovim prostorima! Promocija najnovijeg albuma "Opet." Uz neizbežne vanvremenske bučne hitove Discipline kičme! Za sve nepokolebljive, samodisciplinovane, na distanci od ovisnika o moći i šoping mola! Ne u banci, ne u stranci - u bašti SKC-a 28.maja! >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - navodi se u najavi koncerta.

Njihov novi album "Opet." najavljen je hit singlovima "Samo disciplina!", "Ovisnik o moći" i "Zaboravili rokenrol ?!?” i to je prvo izdanje benda sa novim bubnjarem Radetom Vulićem-Vulom (Popečitelji, Bo, Svemirci, Trese.Lupa.Udara). U "Disciplini kičme" su i pevačica Manja Đorđević i Igor Đeke na usnoj harmonici.

Ulaznice za koncert koštaju u promo periodu 1.000 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.