Nova pesma Bitlsa na putu da poruši sve rekorde VIDEO

Izvor: B92, 07.Nov.2023, 12:15

Nova pesma Bitlsa na putu da poruši sve rekorde VIDEO

Nova pesma Bitlsa će uskoro postati prva na svim listama, pa i na onoj sa najslušanijim singlovima.

Now and Then, koju je izvorno napisao i otpevao Džon Lenon, sad su je dovršili decenijama nakon početnog snimka.

Zahvaljujući veštakoj inteligenciji izdvojen je vokal Džona Lenona, pa se na taj način ponovo okupila čuvena ekipa, barem virtuelno.

Dvojica živih Beatlesa završila su Now And Then prošle godine u Capital studiju u Los Angelesu i u snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubacila električnu i akustičnu gitaru Georgea Harrisona snimljenu 1995. godine.

Nakon što je pesma objavljena u četvrtak, na putu je da postane njihov 18. broj jedan singl, navodi Official Chart.

To bi takođe bila njihova prva pesma na vrhu lestvice u 54 godine. Poslednja je bila The Ballad Of John And Yoko iz 1969. godine. Među njihovim prošlim pesmama koje su bile broj jedan su klasici kao što su Hey Jude, All You Need Is Love, Yellow Submarine i Help!.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.