Nema vremena za umiranje: Najmlađa pevačica ikada snimila pesmu za Džejmsa Bonda

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nema vremena za umiranje": Najmlađa pevačica ikada snimila pesmu za Džejmsa Bonda

Američka pop pevačica Bili Ajliš objavila je naslovnu numeru za najnoviji film o Džejmsu Bondu "Nema vremena za umiranje".

Četvorominutna balada, koja govori o izdaji i očaju, objavljena je tačno u ponoć, a napisali su je Bili Ajliš i njen stariji brat, prenosi Rojters.

Pesma je objavljena na Jutjubu i drugim kanalima za skidanje muzike.

Bili Ajliš je sa ovom pesmom postala ujedno i najmlađi muzičar koji je ikada napisao pesmu za neki film o Džejmsu Bondu.

Pre nje, muziku za filmove o čuvenom tajnom agentu radili su Adel, Madona, Pol Makartni, Tina Tarner i drugi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nema vremena za umiranje: Presuda o Džejms Bond numeri pop zvezde Bili Ajliš

Izvor: Danas, 14.Feb.2020

ReutersBili Ajliš je najmlađa umetnica u istoriji koja je snimila numeru za Džejms Bond film Numera pevačice Bili Ajliš za novi film o Džejms Bondu je dramatična i uznemirujuća balada koja nagoveštava da će se zaplet baviti izdajom tajnog agenta. Stihovi za pesmu Nema vremena za umiranje („No...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.