Najgora odluka u životu: Evo zašto je Uma Turman odbila ulogu u Gospodaru Prstenova, sada se kaje

Izvor: B92, 24.Sep.2023, 16:04

Najgora odluka u životu: Evo zašto je Uma Turman odbila ulogu u "Gospodaru Prstenova", sada se kaje

Pored Šona Konerija, Kristofera Plamera, Nikolasa Kejdža, ulogu u sada već kultnoj trilogiji "Gospodar prstenova" odbila je i glumica Uma Turman, koja se sa sada zbog toga gorko kaje.

Naime, Koneri je ulogu odbio jer nije razumeo izvorni materijal, Plamer jer nije želeo toliko vremena da provede na Novom Zelandu, a Turman zbog porodičnih razloga.

Gostujući u emisiji sa Stivenom Kolbertom, glumica je otkrila da je tada rodila svoje prvo dete i osećala se vezano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za dom, piše Collider. Ona nije želela da "vuče" svoje dete na Novi Zeland, gde je trebalo da provede tri godine.

Uma je ovu svoju odluku nazvala "najgorom odlukom u životu". Iako je imala opravdan razlog zašto odbija ulogu, danas i te kako žali zbog toga.

Inače, Uma je u "Gospodaru prstena" trebalo da glumi mladu konjičku ratnicu, nećaku kralja Teodena Eovin, koja ubije kralja vešca od Angmara. Nakon što je odbila ulogu, Eovin je utelovila Miranda Oto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.