Mima Karadžić došao na premijeru u pratnji svoje 35 GODINA MLAĐE devojke, a njen izgled ODUZIMA DAH

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 23:57

Mima Karadžić došao na premijeru u pratnji svoje 35 GODINA MLAĐE devojke, a njen izgled ODUZIMA DAH

Glumac i njegova odabranica večeras su uživali u prvom javnom prikazivanju filma ''Jorgovani''.

Mima Karadžić (68) i njegova 35 godina mlađa izabranica, Nataša Stanišić, su bili centar pažnje na večerašnjem projektovanju filma reditelja Siniše Cvetića ''Jorgovani''.

Njegovo otmeno odelo i njeni skupoceni biseri koji su joj kitili vrat i lice oduzimali su dah, međutim, par nije bio raspoložen za fotografisanje.

Film "Jorgovani" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvi put bio na velikom platnu večeras, u okviru Glavnog takmičarskog programa 52. Festa. Glavne uloge, kao što je već poznato, tumače Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ne može više da je krije, Mima Karadžić ljubi 35 godina mlađu devojku FOTO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 17:18

Glumac Milutin Mima Karadžić (68) prisustvovao je premijeri filma "Jorgovani" u okviru 52. FEST-a, a pažnju javnosti privukla je njegova pratnja...Proslavljeni glumac se pojavio u društvu 35-godina mlađe devojke, koleginice Nataše Stanišić, a fotografi nisu propustili priliku da ih uslikaju...Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.