Lopovima spektakularno uništili plan bega: Ovo su momci koji su postali internet senzacija

Izvor: B92, 24.Jan.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovima spektakularno uništili plan bega: Ovo su momci koji su postali internet senzacija

Kad su ovi razbojnici odlučili da provalle u lokalnu zalagaonicu nisu računali na to da će im dva posmatrača spektakularno pokvariti akciju.

Snimak na Jutjubu prikazuje dvojicu muškaraca obučenih za plažu u gradiću Gold Coast u Australiji. Tada su primetili provalnike kod zalagaonice Oporto, australijskog lanca brze hrane. Krenuli su da provere o čemu se radi, pregledali su auto za beg, pa su utvrdili da nema registarskih tablica i da je otključan.

Džjems Ros >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Munro je uzeo ključeve iz automobila i primetio jednog prolaznika. Odmah je tražio da pozove policiju.

Tada su se razbojnici vratili u automobil, i uvideli da nešto nedostaje. Vozač potom brzo izlazi iz automobila i beži, a Džjems ulazi u auto i počinje da udara drugog razbojnika na suvozačevom mestu. Razbojnik tada ipak uspeva da izađe iz automobila i daje se u beg, a Džjems kreće za njim, ali nije uspeo da ih uhvati.

Džjemsov prijatelj, sve je snimio kamerom i postavio video na Jutjub. Sada su internet senzacija, u dva dana video je sakupio više od 760.000 pregleda.

Australijski mediji javljaju da je lokalna policija potvrdila provalu. Objavili su da imaju momka starog dvadeset i tri godine u zatvoru i traže da im se jave ljudi koji imaju bilo kakve informacije

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.