Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANE GUTOVIĆ: Tražio sam da se Pantićev lik izbaci iz “Tesne kože”

Glumca Milana Lane Gutovića ponovo ćemo gledati kao Srećka Šojića, budući da uskoro kreće snimanje “Tesne kože 5“. On je zatražio da se lik Dimitrija Pantića, kojeg su tumačili Nikola Simić i Petar Kralj, izbaci.

- Dao sam predlog, za koji mislim da će biti usvojen, a to je da se lik Pantića izbriše. Dosad su njega igrali gospoda Nikola Simić i Pera Kralj, koji više nisu među nama. Neka smisle neki novi lik koji ima karakteristike Pantića – naveo je Gutović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Foto: TV Prva

On će se  pojaviti u nastavku filma “Zona Zamfirova“, gde će tumačiti lik popa Bože.

- Zbog te uloge nosim bradu, a pustio sam je prvi put u životu tokom snimanja serije “Mala istorija Srbije” i posle više nije bilo smisla da se čas pojavim s bradom, čas bez nje ili da je lepim – istakao je Lane u intervjuu za “Kurir”.

Foto: TV Prva

Na kraju, dotakao se i poslom kojim se bavi skoro četiri decenije.

- Za glumu se može reći da je to jedan posao u kome se dolazi do para bez mnogo odgovornosti. Dakle, nema leba bez motike. Gluma ne nosi odgovornost koju ima jedan hirurg kad nas operiše od toga nam zavisi život. Nije to zanimanje kao, na primer, električar, koji može da postavi utikač pogrešno i ugrozi nekome život – rekao je Gutović i nastavio:

- U glumi ima mnogo onih za koje svi mi iz posla, ali i ljudi o pozorištima, znamo da nisu vični tom pozivu… – zaključio je.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lane Gutović: Tražio sam da Pantićev lik izbace iz Tesne kože!

Izvor: Kurir, 09.Jan.2015

Ima dosta onih za koje svi iz posla znamo da nisu baš vični svom pozivu. Otvaraju škole i uče decu onome što ni sami ne znaju..Pred Milanom Lanetom Gutovićem u 2015. godini stoje novi izazovi. Snimaće dva filma, a gostujući u novogodišnjoj emisiji „Svoj na svome sa Nenadom Milenkovićem“,...

Nastavak na Kurir...

Lane Gutović tražio da se Pantićev lik izbaci iz Tesne kože!

Izvor: Svet, 09.Jan.2015

Lane Gutović, izjavio je gostujući u jednoj Tv emisiji, da traži da se lik Pantića izbaci iz legendarne “Tesne kože”.. “Dao sam predlog, za koji mislim da će biti usvojen, a to je da se lik Pantića izbriše. Dosad su njega igrali gospoda Nikola Simić i Pera Kralj, koji više nisu među...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.