Južna Koreja ulaže milion dolara u srpski film Čulova iskušenja

Izvor: B92, 16.Jul.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južna Koreja ulaže milion dolara u srpski film "Čulova iskušenja"

U srpski film "Čulova iskušenja" Južna Koreja uložiće milion dolara, rekao je reditelj Danilo Bećković.

Glavni likovi filma su jedan fudbaler i tajni agent iz Severne Koreje koji dolaze u Srbiju, rekao je Bećković gostujući u "Jutru" Prve televizije.

Priča je inspirisana istinitim događajima, a radnja filma se dešava u Srbiji. Glavne uloge u filmu tumačiće dva poznata južnokorejska glumca, rekao je Bećković.

"Čulova iskušenja" je film o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mladom severnokorejskom fudbaleru Čulu i njegovom pratiocu iz tajne službe, koji završavaju u srpskom fudbalskom klubu.

Zamišljen kao napet, ali zabavan i dinamičan film, “Čulova iskušenja”, biće mešavina više žanrova - crne komedije, sportske drame i akcionog trilera, koji će na interesantan način prikazati kako Beograd i sva njegova iskušenja vidi ambiciozni sportista koji dolazi iz konzervativne sredine.

Upravo ove vrednosti prepoznala je jedna od najuspešnijih svetskih producentskih kuća "Lewis Pictures" koja će uložiti milion dolara u ovaj projekat.

"Lewis Pictures" je najprestižnija i najinovativnija produkcijska kuća u Južnoj Koreji, koja je sa "Warner Brosom" i produkcijskom kućom Breda Pita radila velike hit filmove za Netflix,prikazane na najprestižnijim svetskim festivalima kao što su Kan i San Sebastijan.

Film "Čulova iskušenja" je multilingvalan, i biće prikazan na tri jezika. Na engleskom, srpskom i korejskom jeziku.

Više o filmu pogledajte u video-snimku:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mogu li Srbi kao i Hrvati da iskoriste južnokorejsku šansu?

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 16:14

Snimanje srpskog filma "Čulova iskušenja" u koji Južna Koreja ulaže milion dolara, mogao bi Srbiji da donese višestruku korist.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.