Jedan horor na Netfliksu najgledaniji, ali na IMDB nije baš dobro prošao VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 20:05

Jedan horor na Netfliksu najgledaniji, ali na IMDB nije baš dobro prošao VIDEO

Hit-dokumentarac "The Tinder Swindler " skinut je s trona. Prema podacima analitičke kompanije "Fliks patrol", trenutno najgledaniji film na Netfliksu u svetu je "Texas Chainsaw Massacre".

Novi nastavak franšize izašao je 18. februara na toj striming platformi, a već se popeo na vrh gledanosti širom sveta. Neke od zemalja u kojima je trenutno prvi u trendingu su Argentina, Austrija, Belgija, Brazil, Finska, Francuska, Nemačka, Italija, Japan, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Trejler za ovaj film objavljen je pre tri nedelje i pogledan više od 2,5 miliona puta.

"Nakon gotovo 50 godina skrivanja, Leatherface se vraća kako bi napao grupu mladih prijatelja koji slučajno poremete njegov pažljivo zaštićeni svet u udaljenom teksaškom gradu", stoji u opisu filma.

U filmu glume Sara Jarkin, Elsi Fišer, Nel Hadson, Oliven Fuer, Mo Danford, Džejkob Latimor, Mark Bernam, a režirao ga je Dejvid Blu Garsija. Na IMDB-u film nije naročito dobro prošao. Ima ocenu svega 5,0 od 10, a kritika na račun filma je zaista mnogo.

"Ovo je idiotski. Smešno i dosadno. Film zaslužuje manje od jedne zvezdice. Najgori film koji sam gledala u poslednjih nekoliko godina. Ne gubite vreme. Čudi me da je u top-deset na Netfliksu", glasi jedna od 100 kritika napisana na IMDB-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.