Izašao prvi trejler za novi film o Džejms Bondu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao prvi trejler za novi film o Džejms Bondu (VIDEO)

Objavljen je prvi trejler za novi film o Džejmsu Bondu "Nema vremena za umiranje" i već je izazvao veliku pažnju kod ljubitelja čuvenog agenta 007.

Ovo je poslednji deo filmova o Bondu u kom će glavnu ulogu igrati Danijel Krejg. Ostvarenje je režirao Keri Fukunaga, a pored Krejga u filmu igraju Rami Malek, Rori Kinijer, Ben Vajšo, Naomi Haris, Lea Sedu i Džefri Rajt.

Danijel Krejg po peti put glumi britanskog tajnog agenta 007, a i sam je potvrdio da je ovo poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nastavak u kojem će igrati Bonda jer je "došlo vreme da ga zameni neko mlađi."

"To je jedan od najtežih, najzahtevnijih, ali i najlepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti mnogo energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno", rekao je nedavno 51-godišnji glumac koji je tokom poslednjeg snimanja povredio zglob.

U filmu "Nema vremena za umiranje“, Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne poseti stari prijatelj Feliks Lajter iz Cije i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spasavanja otetog naučnika, a pri tome će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

Film dolazi u naše bioskope 2. aprila 2020. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.