Ivona Milovanović je došla da napravi pometnju u VB: Nisam sponzoruša, ali imam napumpana usta

Izvor: B92, 05.Sep.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivona Milovanović je došla da napravi pometnju u VB: "Nisam sponzoruša, ali imam 'napumpana' usta"

Ivona smatra da žena treba da bude starija od muškarca, jer žena treba da vodi muškarca kroz život. Ona kaže da nije sponzoruša, iako ima skupa kola, plavu kosu i "napumpana" usta.

Rođena je 21.4.1990. godine u Jagodini.

Ivona radi u call centru, u turističkoj agenciji koja vrši prevoz putnika na liniji Srbija-Švajcarska. Povremeno radi i kao hostesa. Njena velika ljubav, još iz detinjstva, je plivanje. Danas je intruktorka plivanja. Specijalista je za leđni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stil.

Za 10 godina, Ivona sebe vidi kao srećno udatu ženu, majku dvoje dece. Volela bi da ima svoju TV emisiju, ili još bolje, da bude voditeljka Velikog Brata.

Na prvi pogled, privuče je muškarac koji je zgodan i pedantan. Fetiš su joj lepe muške ruke. Ne voli debele muškarce jer smatra da su takvi sebični i u drugim stvarima, čim su halapljivi za hranu.

Ivona je pet i po godina u srećnoj i stabilnoj vezi. Njenom dečku se uopšte ne sviđa što je odlučila da uđe u kuću VB. Baš zbog toga, ulazak u kuću Velikog brata, vidi kao priliku da upozna sebe, ali i da stavi na test njihovu vezu. Roditelji je zdušno podržavaju, kao i obe sestre. Tata će navijati za nju iz Australije, a majka, koja je profesorka, samo strepi da se Ivona ne obruka.

“Što ne možeš danas, ostavi za sutra”, poručuje Ivona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.