Holivud u šoku: Mladi glumac počinio samoubistvo! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivud u šoku: Mladi glumac počinio samoubistvo! (FOTO)

Zvezda rijalitija i glumac Klej Adler (27) preminuo je u bolnici nakon što je počinio samoubistvo.

Klej Adler, zvezda MTV-jeve serije “Newport Harbor: The Real Orange County“, je 26. marta počinio samoubistvo pucnjem iz pištolja.

Adler je sa prijateljima boravio u pustinji gde su vežbali pucanje, da bi sledećeg trenutka uperio pištolj u sebe i ispalio smrtonosni metak.

New post (Newport Harbor: The Real Orange County Cast Member Clay Adler Has Died) >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << has been published on KennyW ... - https://t.co/cTjFW6c2kr pic.twitter.com/aS5zbfP4pV

"Potresla nas je  vest o smrti Kleja Adlera. Naše molitve i misli idu njegovoj porodici i prijateljima", navodi se u saopštenju MTV-ja.

Se suicidó el actor Clay Adler https://t.co/U3RjHgFI8H

Porodica i prijatelji, među kojima je i slavna glumica Dženifer Lorens odali su mu počast na plaži, puštajući daske za surfovanje u more jer je pokojni glumac bio strastveni surfer.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.