Gužve u Muzeju savremene umetnosti, ulaz besplatan do petka

Izvor: RTS, 22.Okt.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve u Muzeju savremene umetnosti, ulaz besplatan do petka

Renovirani Muzej savremene umetnosti u Beogradu ovih je dana najpopularnija tačka na kulturnoj mapi prestonice. Od petka 20. oktobra do petka 27. oktobra biće otvoren tokom čitavog dana i noći, a ulaz se neće naplaćivati.
Pun parking, red ispred ulaza u muzej, gužva ispred svih eksponata. Beograđani i gosti glavnog grada jedva su dočekali da posle deset godina muzej ponovo počne da radi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Posetioci navode da su oduševljeni izloženim delima i da Beograd zaslužuje mesto kao što je Muzej savremene umetnosti. Ističu da im je drago to što je ulaz besplatan.
Za 48 sati Muzej savremene umetnosti je obišlo blizu 20.000 ljudi. 
"Neverovatno koliko je mladih ljudi, mladih roditelja sa decom i naravno i starijih sugrađana koji sa oduševljenjem dolaze da vide onaj muzej koji su nekada pamtili i oni su oduševljeni i muzejom i postavkom", navodi Slobodan Nakarada, direktor Muzeja savremene umetnosti u Beogradu.
Muzej će od petka 20. oktobra do petka 27. oktobra biti otvoren tokom čitavog dana i noći, a ulaz se neće naplaćivati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Umetnik priveden kada je pokušao da u muzej unese Vučićevu sliku

Izvor: Blic, 23.Okt.2017, 12:05

Umetnici Vladan Jeremić i Uroš Jovanović privedeni su u petak, 20. oktobra, na dan kada je u Beogradu otvoren Muzej savremene umetnosti posle 10 godina, posle performansa ispred tog muzeja...Sajt seecult preneo je izjavu Vladana Jeremića koji je priveden nakon polučasovne umetničke akcije izvedene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.