Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2021, 12:50

Gojković otvorila spomen-sobu „Gvozdeni puk“: Srbija se odužuje junacima

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković danas je u Prokuplju otvorila spomen-sobu „Gvozdeni puk u oslobodilačkim ratovima Srbije 1912-1918. godine“ i poručila da se Srbija još jednom odužuje topličkim junacima, koji "u istoriji svetskog ratovanja zauzimaju jedan od najsvetlijih primera hrabrosti i patriotizma".
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gojković: Spomen-sobom Gvozdenom puku Srbija se odužuje topličkim junacima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021

Potpredsedica vlade Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković danas je u Prokuplju otvorila spomen-sobu "Gvozdeni puk u oslobodilačkim ratovima Srbije 1912-1918. godine" i poručila da se Srbija još jednom odužuje topličkim junacima, koji u istoriji svetskog ratovanja zauzimaju jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.