Glasni ste tokom seksa? Evo kako to zapravo zvuči

Izvor: B92, 01.Nov.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasni ste tokom seksa? Evo kako to zapravo zvuči

Kada bi se seks mogao predstaviti muzikom, kakva bi to melodija bila? Poslušajte i saznajte!

Rori Viner, umetnik koji radi u Japanu za svoje i telo svoje partnerke zakačio je senzore tokom seksualnog odnosa, i povezao senzore sa računarom tako da je svakom pokretu odgovarala određena melodija.

"Ideja je bila da istražim kako su zvuci povezani sa emocijama. Što je seks bio intenzivniji, to su senzori više reagovali. Odnosno, više fizičkog kontakta, senzori brže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reaguju. Rezultat je neverovatan," kaže Rori.

Spojeni na senzore raspoređene po telu, Rori i njegova partnerka emitovali su različite melodije, a rezultate je, kaže umetnik, potpuno neočekivan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.