Fordova povreda odlaže snimanje Ratova zvezda

Izvor: B92, 07.Jul.2014, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fordova povreda odlaže snimanje "Ratova zvezda"

Produkcija filma "Ratovi zvezda: Epizoda VII" biće odložena na dve nedelje zbog povrede glumca Harisona Forda, prenosi AP.

Ford (71) je slomio nogu u junu tokom snimanja filma u studiju Pajnvud u okolini Londona.

Studio Dizni saopštio je ranije da Fordova povreda neće izazvati zastoj u snimanju iščekivanog nastavka. U nedelju, studio je najavio da će film, bez obzira na pauzu, biti završen na vreme i da će u bioskope stići u decembru 2015.

Ford se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povredio kada su mu vrata Milenijumskog sokola pala na nogu. Očekuje se da će oporavak glumca koji igra Hana Soloa trajati dva meseca.

Vrlo malo se zna o zapletu dugoočekivanog filma Džej Džej Abramsa, ali u „Epizodi VII“ će pored Forda, glumiti i Keri Fišer, Mark Hamil, Piter Mejhju...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fordova povreda odlaže snimanje Ratova zvezda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2014

Produkcija filma Ratovi zvezda: Epizoda VII biće odložena na dve nedelje zbog povrede glumca Harisona Forda, prenosi AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.