Kuća Đure Jakšića: Izložba „Muzički Prag“

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuća Đure Jakšića: Izložba „Muzički Prag“

Izložba fotografija „Muzički Prag“ autora Jirži Všetečka biće otvorena večeras u 19 časova u Kući Đure Jakšića u Skadarliji, čime će biti otvorena manifestacija „Dani Praga u Beogradu“.

Renomirani češki fotograf Jirži Všetečka već decenijama na svojim radovima beleži sve promene Praga, nudi svež pogled na njegove znamenitosti, otkriva njegova skrivena lica. Baveći se ovom neiscrpnom temom ostvario je niz prestižnih izložbi po svetskim metropolama, ilustrovao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << mnogobrojne publikacije a u Beograd dolazi sa izborom svojih najboljih radova. Jedinstvena prilika da upoznate Prag kako ga malo ko poznaje.Izložbu fotografija „Muzički Prag“ posetioci će biti u mogućnosti da vide do20. juna, a ulaz je slobodan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Otvorena izložba fotografija Jiržija Všetečke „Muzički Prag"

Izvor: Studio B, 06.Jun.2013

U okviru manifestacije „Dani Praga u Beogradu" večeras je u Kući Đure Jakšića, u Skadarliji, otvorena izložba fotografija Jiržija Všetečke „Muzički Prag"...Izložbu su otvorili Katarina Živanović, gradska sekretarka za kulturu, i Jan Kalousek, član Skupštine grada Praga i član Odbora...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.