Evropska publika oduševljena filmom Ajvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska publika oduševljena filmom "Ajvar"!

Aplauz na sve strane.

Film "Ajvar" rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je prikazan u Beču i Cirihu.

Premijeri u Austriji, koja je održana 24. januara, u tri rasprodate sale, prisutvovao je deo autorske i glumačke ekipe - rediteljka, producent Nikolina Zečević, glumci Vesna Čipčić i Sergej Trifunović, koje je publika nagradila aplauzima i ovacijama.

Oni koji su propustili svečane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijere u ovim gradovima, imaće priliku da ostvarenje pogledaju narednog vikenda 1. i 2. februara, a od tada će se naći i na repertoaru bioskopa u 16 gradova širom Nemačke.

"Ajvar" će biti prikazan i u Norveškoj i Švedskoj, a od 1. februara moći će da ga vide i gledaoci u Kanadi.

U ostvarenju Ane Marije Rosi igraju i Miodrag Krstović, Branka Petrić, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Pavle Pekić, Ivana Šćepanović, Igor Borojević, Srđan Miletić, Paulina Manov i Mirko Vlahović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.